RE: 1.2beta21 and async-io

From: Kamiski Nicolas <Nicolas.Kamiski@dont-contact.us>
Date: Thu, 28 May 1998 08:18:54 +0200

I compile 1.2b21 (with and without patch1) on a OSF 4.0b with cc. All
work fine.
I launch squid with "squid -sY &".

Nicolas Kamiski

        -----Message d'origine-----
        De: Eric Stern [SMTP:estern@packetstorm.on.ca]
        Date: jeudi 28 mai 1998 03:06
        : squid-users@nlanr.net
        Objet: 1.2beta21 and async-io

        It just won't seem to run for me. It compiles fine ("./configure
        --enable-async-io;make"), but when I start it up, I just get a
bunch of
        processes called "(squid)". Everything looks pretty normal in
the logs
        until it tries to deal with the first request, at which point it
complains
        that the dnsserver isn't responding, and eventually shuts down
all 5 of
        them and quits.

        RedHat 5, Linux v2.0.34pre11. If you compile without async-io it
runs just
        peachy.

        Anyone had similar problems and/or sucess with async-io?

        
/-----------------------------------------------------------------------
/
        / Eric Stern - PacketStorm Technologies - (519) 837-0824
/
        / http://www.packetstorm.on.ca
/
        / WebSpeed - a transparent web caching server - available now!
/
        
/-----------------------------------------------------------------------
/
        
Received on Wed May 27 1998 - 23:21:31 MDT

This archive was generated by hypermail pre-2.1.9 : Tue Dec 09 2003 - 16:40:28 MST